На Харківщині квартиру грабували на очах у господаря

 СЕГОДНЯ

У Харківській області квартиру грабували на очах у господаря. О другій годині ночі пенсіонер Павло Миколайович дивився фільм, коли до квартири нахабно увірвався молодик.

Чоловік ледь пересувається за допомогою милиць. До нього часто приходять сусіди. Тому просто забув закрити вхідні двері. Цим скористався непроханий гість. І відразу попрямував до телевізора.

"Ну я, ну що на милицях? Штовхнули. Поки туди-сюди. А він вхопив і пішов. Він п'яний або наркоман якийсь... незрозуміло", – розповідає Павло Аржевікін, потерпілий.

Побачивши злодія, чоловік почав кричати. Тоді хлопець схопив перше, що попалося під руку – телефон з зарядкою – і кинувся навтьоки.

"Я заходжу, кажу – Пашо, де твій телефон? А він в сльози, каже так і так, каже, прийшов якийсь хлопець. Але шапку залишив. Грабіжник знав, що він один. І о котрій ми приходимо, і о котрій ми йдемо", – сказала Наталія Соляник, доглядальниця Павла Аржевікіна.

Знайшли кривдника швидко – це був колишній сусід пенсіонера. Знав, що він нещодавно поховав матір і залишився один. Правоохоронцям зізнався, на справу йшов напідпитку.

"Він хотів подарувати телевізор своїй дівчині, який спочатку викрав. Але телевізор не вдалося, тому він забрав мобільний телефон", – зазначив Максим Задорожний, старший дільничний інспектор Дергачівського відділу поліції в Харківській області.

Підозрюваному загрожує до восьми років в'язниці. Зараз він під домашнім арештом. У поліції кажуть, на його рахунку – ще й викрадення автомобіля.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення