На Харківщині молодик жорстоко побив пенсіонера заради пенсії (фото)

На Харківщині 11 січня до відділення поліції № 1 Ізюмського районного управління поліції надійшло повідомлення зі служби «102» про те, що на подвір’ї біля будинку у селі Грушуваха Барвінківського району виявлено тіло 79-річного чоловіка з численними забоями. Про це повідомляє місцева поліція.

Поліцейські оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився 26-річний раніше судимий мешканець села Мечебилово Барвінківського району.

Як з’ясувалось, 26-річний чоловік близько декількох днів таємно проживав на горищі будинку потерпілого. Зловмисник почув телефонну розмову літнього чоловіка та зрозумів, що потерпілий в цей день отримав пенсію. Через незачинені двері злодій зайшов до кухні, викрутив запобіжники електролічильника і знеструмив будинок. За допомогою телефонного ліхтарика та запальнички він знайшов 50 гривень, наручний годинник і мобільний телефон. У цей час власник будинку помітив незнайомця і вдарив його палицею. Зловмисник у відповідь побив дідуся ногами та забрав у нього з кишені штанів 800 гривень.

Правоохоронці вилучили у правопорушника зарядний пристрій, сім-картку потерпілого та наручний годинник. Гроші він встиг витратити, а мобільний телефон загубив.

Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 4 ст.187 (розбій) і ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Він затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. За санкцією статті зловмиснику загрожує до 15 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення