На Харківщині педофіл понад рік розбещував 11-річну дитину

На Харківщині чоловіка підозрюють у розбещенні 11-річної дівчинки. Про це повідомляє місцева поліція.

Зазначається, що підозрюваний з липня 2019 року по травень 2020 року вів з дитиною бесіди на сексуальні теми і просив відтворювати та знімати на фото сексуальні акти.

“Слідчі Харківського відділу поліції повідомили про підозру чоловіку, який вчинив розпусні дії відносно 11-річної дівчинки. Працівники поліції довели причетність 39-річного жителя Житомирської області до 7 епізодів злочинної діяльності. 8 липня поточного року до поліції звернулась мешканка селища Бабаї. Жінка повідомила, що невідомий чоловік через мережу Інтернет надсилає її малолітній доньці повідомлення інтимного характеру. Правоохоронці провели оперативно-розшукові заходи та викрили ймовірного підозрюваного. Ним виявився 39-річний житель міста Житомира”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час проведення обшуків за місцем мешкання чоловіка, поліцейські вилучили речові докази.

На даний час чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення