На Харківщині розстріляли комбайн (фото)

У Харківській області невідомі, намагаючись зупинити роботу комбайна у полі, відкрили стрілянину. Про це повідомляє поліція області.

Зазначається, що 30 липня до Дергачівського відділу поліції надійшло повідомлення від 59-річного чоловіка. Він розповів, що під час збору врожаю на полі поблизу села Черкаська Лозова невідомі заблокували роботу комбайна, погрожуючи комбайнеру та його помічнику предметом, схожим на пістолет, а потім здійснили постріли в їх бік. Чоловіки вимушені були зупинити польові роботи.

За адресою виїжджало керівництво, слідчо-оперативна група відділу, група реагування патрульної поліції Дергачівського відділу поліції. Під час огляду поліцейські виявили на транспортному засобі пошкодження, а на відстані близько 500 метрів від місця події на сусідньому полі предмет, схожий на пістолет, магазин якого споряджений набоями.

Під час проведення слідчих дій працівники поліції встановили особу, що обґрунтовано підозрюється у скоєнні вказаного злочину. Ним виявився 24-річний чоловік. Наразі він затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення