На Харківщині слідчий не побачив злочину у діях чоловіка, який стріляв у дитину

 Depo

У Харківській області слідчий хотів закрити кримінальне провадження проти чоловіка, якого підозрюють у тому, що він стріляв у дитину

За словами батька постраждалого хлопчика, слідчий вважає недостатньою доказову базу

"Були два свідки, які бачили… Саме, що вистрілив, не бачили, а, що хлопчик плакав. Чомусь зараз вже не вистачає доказової бази. Наступного дня приїхала поліція, вони сказали, що приїжджають вже раз п'ятий, мабуть, за викликами цими, тільки не можуть зрозуміти, звідки стріляють", - сказав чоловік.

За його словами, він разом із полісменами намагався поговорити із кривдником сина, але двері квартири, з якої ймовірно стріляли, ніхто не відчинив.

"Наступного дня він сам видав поліції рушницю. Зізнався, що це він вистрілив, п'яний був, а на даний момент цього не вистачає. Начебто він вже відмовляється, що стріляв", - додав чоловік.

Інформацію про те, що слідчий хотів закрити провадження, підтвердив і прокурор Лозівської місцевої прокуратури Артем Шкребець.

"Слідчий повідомив мені, що він не бачить там складу кримінального правопорушення не по хуліганству, не по умисним легким тілесним ушкодженням, що спричинили короткочасний розлад здоров'я, однак я з таким рішенням не згоден категорично", - сказав прокурор.

Він подав клопотання про призначення нового слідчого і продовження розслідування.

"Я скасував рішення слідчого про закриття даного кримінального провадження, надав ґрунтовні вказівки із конкретним терміном виконання", - додав Шкребець

Нагадаємо, подія сталася вдень 10 вересня 2017 року. До Лозівської лікарні звернувся неповнолітній мешканець Лозової, учень 9 класу. Лікарні діагностували вогнепальне поранення спини внаслідок влучання кулі з пневматичної зброї.

Після надання медичної допомоги дитину відпустили додому.

Зі слів постраждалого, в нього з невідомих причин вистрілив невідомий з вікна багатоповерхівки у 3-му мікрорайоні Лозової.

У скоєнні правопорушення поліція викрила безробітного 37-річного жителя Лозової. Було встановлено, що чоловік із вікна квартири на сьомому поверсі вистрілив з пневматичної рушниці ІЖ і влучив у спину неповнолітнього.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення