На Харківщині внаслідок ДТП за участю екс-чиновника загинули три людини

 Канал 112

В Харківській області внаслідок аварії двоє людей загинули на місці, ще одна громадянка померла у кареті швидкої.

Так, дорожньо-транспортна пригода трапилася 19 серпня близько 15:00 неподалік села Піщане Вовчанського району.

"Попередньо встановлено, що на автошляху "Харків – Вовчанськ" сталося зіткнення автомобілів "ВАЗ" та "Lexus". Від отриманих внаслідок аварії травм 77-річний водій та 63-річна пасажирка автівки "ВАЗ" загинули на місці. Ще одна 74-річна пасажирка "ВАЗ" померла у кареті швидкої", - розповіли в поліції.

64-річний водій транспортного засобу "Lexus" отримав забій грудної клітини, стан його здоров’я медики оцінюють як задовільний.

Інформація про подію внесена до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень Вовчанського відділу поліції.

Як повідомляє "Уніан" з посиланням на власні джерела, керував автомобілем Lexus колишній головний архітектор Харкова, фігурант кримінального провадження про розкрадання комунальних земель за кооперативною схемою Сергій Чечельницький.

"Це величезна неприємність. Я не можу зараз говорити, вибачте, будь ласка", - сказав екс-чиновник в коментарі виданню, після чого поклав слухавку.

У червні 2017 року Генпрокуратура вручила С. Чечельницькому підозру у справі про виділення землі псевдожилищно-будівельним кооперативам (т. зв. кооперативна схема). Слідчий суддя Печерського райсуду Києва Ірина Литвинова задовольнила клопотання слідчого з особливо важливих справ Генпрокуратури Романа Зубчука і відсторонила С. Чечельницького від посади. Потім він був звільнений і призначений радником міського голови Харкова Геннадія Кернеса.

12 березня 2018 року прес-служба Генпрокуратури України повідомила, що в обвинувальний акт стосовно екс-заступника міського голови Харкова Тетяни Овіннікової, головного архітектора міста Сергія Чечельницького та його заступника Сергія Калоші, а також трьох засновників т. н. житлово-будівельних кооперативів (Власти Дударенко, Костянтина і Олени Босенко), підозрюваних у виділенні землі за т. зв. кооперативної схемою в 2008-2014р.р., направлено до суду.

У травні 2018 року С. Чечельницький подав декларацію в якості кандидата на посаду заступника директора департаменту - начальника управління містобудування та архітектури, головного архітектора Харкова.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення