На Харківщині вже понад 18 годин шукають зниклу 2-річну дівчинку (фото)

У селі Скрипаї на Харківщині місцеві та правоохоронці з вечора вівторка шукають зниклу 2-річну Віолетту Мужечук. Дівчинка зникла з власного подвір’я близько 19:00 23 травня.

Як повідомляє поліція Харківської області, на пошуки зниклої дитини відразу по тривозі був піднятий особовий склад місцевої поліції разом із кінологами.

Наразі триває пошукова операція, у якій задіяно понад 300 осіб, включно з місцевими мешканцями, які допомагають шукати дитину.

"Цілу ніч поліцейські разом з громадянами прочісували околиці населеного пункту, місцевість та лісові насадження. Дитину не знайшли. Пошукові заходи тривають", - зазначили у поліції.

Наразі факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України з приміткою "безвісно зникла".

Громадян, які володіють будь-якою інформацією про дитину, правоохоронці закликають повідомити до відділу поліції №2 Чугуївського РУП ГУНП, за телефонами 102 чи +380503055233.

Водночас, у ДСНС зазначили, що, за попередніми даними місцевих мешканців, дівчинка могла потрапити у навколишні лісові насадження, що ускладнює пошуки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення