На Харківщині зек намагався зґвалтувати дитину (фото)

17 жовтня до чергової частини Чугуївського відділу поліції надійшло повідомлення від жінки про те, що 16 жовтня невідомий чоловік пропонував 11-річній доньці заявниці та її подругам 9 і 16 років вступити з ним в статевий акт. Про це повідомляє місцева поліція.

Наступного дня в ході оперативно-розшукових заходів працівники Чугуївського відділу поліції затримали чоловіка, причетного до злочину. Ним виявився неодноразово раніше судимий 50-річний місцевий мешканець. Встановлено, що зловмисник в стані алкогольного сп’яніння чіплявся до дітей та запропонував їм вступити в статеві відносини. Дівчата почали тікати, але чоловік схопив 11-річну дівчинку за руку та не відпускав. В подальшому дитина ривком звільнила руку та втекла з місця події.

Слідчим відділом Чугуївського відділу поліції розпочато кримінальне провадження ч.3 ст. 15, ч. 4 ст. 152 (замах на зґвалтування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Фігуранту за погодженням із прокурором повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення