На Харківщині зек жорстоко зґвалтував дівчину (фото, відео)

На Харківщині затримали чоловіка, який зґвалтував дівчину. Про це повідомляє місцева поліція.

Інформація про дану подію надійшла до Холодногірського відділу поліції 13 листопада 2020 року опівночі. 48-річна заявниця повідомила поліцейським, що жертвою ґвалтівника стала її 22-річна донька, яка пізно ввечері поверталася додому. Біля будинку по вулиці Панасівській до неї несподівано наблизився чоловік, вдарив кілька разів по голові та відтягнув до паркану вагонобудівного заводу. Погрожуючи пістолетом, він роздягнув дівчину та зґвалтував. При цьому він постійно наносив їй удари пістолетом, бив обличчям об стіну, знущався.

Щоб потерпіла не змогла покликати на допомогу, ґвалтівник пригрозив її застрелити і відібрав мобільний телефон. Коли від чергового удару по голові дівчина знепритомніла, зловмисник втік з місця скоєння злочину.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України.

На початку лютого 2021 року до працівників Управління карного розшуку обласного главку поліції надійшла оперативна інформація про те, що до скоєння злочину може бути причетний 32-річний харків’янин, який раніше вже мав проблеми із законом. Оперативники разом зі співробітниками відділу поліції№2 Харківського райуправління №3, полку поліції особливого призначення, під процесуальним керівництвом Холодногірського відділу Харківської місцевої прокуратури № 1 Харківської області здійснили невідкладні слідчі дії за місцем мешкання даного громадянина. Під тиском беззаперечних доказів чоловік зізнався у скоєнні зґвалтування. Під час обшуку у нього було виявлено та вилучено пістолет «Флобер», а також одяг, в якому зловмисник був під час скоєння нападу.

Відповідно до санкції статті чоловіку загрожує до 5 років позбавлення волі. На даний час затриманий відпрацьовується на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Харківської та інших областей України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення