На Херсонщині 72-річна жінка вбила колишнього співмешканця за домагання

 УНН

Жителька Генічеського району Херсонщини вбила колишнього співмешканця, захищаючись від його домагань. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

До Генічеського відділу поліції звернулась 72-річна жінка. Вона повідомила, що вдарила ножем колишнього співмешканця, від чого він помер. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Загиблим виявився 54-річний чоловік, раніше судимий за крадіжки. У нього було проникаюче ножове поранення грудної клітини. Жінка пояснила, що колишній співмешканець прийшов до неї, щоб допомогти по господарству. Між ними почалася сварка через те, що чоловік нібито став домагатися жінку. З її слів, вона схопила ніж, щоб налякати колишнього, але він продовжив свої дії. Під час бійки жінка вдарила чоловіка ножем у грудну клітину. Через годину він помер від отриманого поранення.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.119 Кримінального кодексу України “вбивство через необережність”, що карається обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення