На Херсонщині чоловік через ревнощі досмерті забив сусіда

У Херсонській області у власному будинку виявлено тіло 39-річного чоловіка. За висновком судово-медичної експертизи, причиною смерті стала внутрішньочерепна травма. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

Версія про вчинення злочину з корисливих мотивів одразу відпала, оскільки при огляді будинку з'ясувалося, що всі цінні речі і гроші були на місці.

Працівники поліції відпрацювали коло друзів і знайомих потерпілого. Знайшлися свідки, які вказали на 21-річного місцевого жителя, який конфліктував із загиблим. Молода чоловік всім розповідав, що сусід є коханцем його дружини і хоче зруйнувати молоду сім'ю.

Під час бесіди з підозрюваним він зізнався, що помстився супернику. Увечері він прийшов додому до потерпілого і відразу почав бити його ногами. Коли той перестав подавати ознаки життя, зловмисник повернувся до себе додому.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України "Умисне тяжке тілесне ушкодження" (карається позбавленням волі на строк від 7 до 10 років).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення