На Херсонщині чоловік намагався зарізати 72-річного чоловіка через жінку

Подія сталася в одному з сіл Олешківської територіальної громади на Херсонщині. В поліцію надійшло повідомлення, що у приватному будинку поранено 73-річного чоловіка. У нього діагностували проникаюче ножове поранення черевної порожнини. Про це повідомляє місцева поліція.

Працівники місцевого підрозділу поліції виїхали на місце події. В будинку потерпілого знаходилися 52-річний гість разом зі своєю співмешканкою, які перебували у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік не став заперечувати свою причетність до злочину і розповів усі обставини. Того дня він разом з цивільною дружиною прийшли в гості до потерпілого. Під час застілля господар нібито почав обіймати співмешканку зловмисника і це йому не сподобалося. Між чоловіками розпочався конфлікт, гість схопив ніж і вдарив пенсіонера у живіт. Потерпілий встиг зателефонувати сину, який і викликав «швидку» та поліцію.

Зловмисник виявився раніше судимим за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Йому повідомлено про підозру, відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення