На Херсонщині "дітки" жорстоко познущалися з однокласниці: створили фейковий акаунт від її імені та викладали там гидоти

На Херсонщині "дітки" аби познущатися з дівчини створили фейковий акаунт в Інстаграм від її імені.

Двоє однокласників потайки фотографували восьмикласницю, а фото, разом з нецензурними дописами та малюнками, викладали на сторінку, яку вели від імені самої дівчинки. Зловтішалися ж над призначеною у жертви в класному телеграм-чаті, про який потерпіла й не здогадувалася.

Як повідомляє видання "Новий день", дівчинка із приїжджих. Родина постраждалої переїхала 3 роки тому. З частиною однокласників стосунки у дитини не склалися. Школярку прийняли не всі, вважаючи чужачкою. Про те, що в класі її недолюблюють, дівчинка вдома нікому не говорила. Матері поскаржилася вже коли побачила фейкову сторінку, створену від свого імені. Жінка прийшла до школи розбиратися. Адміністрація звернулася до поліції. Псевдоакаунт восьмикласниці з різними непристойностями на той момент встигли видалити. Але правоохоронці, провівши розслідування, довели, що мав місце факт кібербулінгу. Батьки двох учнів отримали адмінпротоколи — за цькування їхніми дітьми однокласниці. Порушників поліція взяла на облік.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення