На Херсонщині легковик з'їхав у кювет та перекинувся, є загиблий та потерпілі

 Канал 112

В Херсонській обл. у результаті ДТП загинула одна людина, ще двоє - постраждали. Про це повідомили в прес-службі обласної поліції.

"Сьогодні на 91 км автодороги Херсон - Джанкой - Керч сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якого одна людина загинула і двоє були травмовані. За попередніми даними, 27-річний водій автомобіля Chevrolet Aveo, рухаючись в напрямку окупованого Криму, при виконанні обгону не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого не впорався з керуванням і з'їхав у кювет, де автомобіль перекинувся", - сказано в повідомленні.

У результаті ДТП від отриманих тілесних ушкоджень 28-річний пасажир автомобіля помер на місці події, водій автомобіля у важкому стані був доставлений в реанімацію Каланчацької районної лікарні. Тілесні ушкодження також отримав ще один пасажир – чоловік 1993 р. н.

За даним фактом слідчим управлінням ГУ Нацполіції у Херсонській області відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України . В даний час призначено необхідні експертизи для встановлення всіх причин і обставин події. Триває досудове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення