На Херсонщині пасажир маршрутки погрожував підірвати гранату, якщо водій не зупиниться "на перекур"

На Херсонщині чоловік погрожував підірвати гранату у рейсовому автобусі. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Херсонської області.

"Подія сталася біля міста Берислав у рейсовому автобусі, який прямував із курортного селища Лазурне в місто Кам’янське Дніпропетровської області. В автобусі сталася конфліктна ситуація, в результаті якої один із пасажирів словесно почав погрожувати підривом гранати", - йдеться у повідомленні.

На момент інциденту в автобусі знаходились 26 пасажирів. У агресивно налаштованого пасажира ніякого підозрілого предмета в руках не виявилось.

Правопорушником виявився 51-річний мешканець Дніпропетровської області, який направлявся з відпочинку додому. Причину свого вчинку пасажир, у якого були явні ознаки алкогольного сп’яніння, пояснив тим, що хотів покурити, а водій відмовився зробити зупинку.

Як повідомив начальник Бериславського районного відділу поліції Олексій Пєшков, у відношенні пасажира були складені адміністративні матеріали за ст.173 "Дрібне хуліганство" та ст.178 "Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді" КУпАП.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення