На Херсонщині пасажир погрожував підірвати автобус

Ввечері 9 листопада на спецлінію «102» зателефонував пасажир рейсового автобусу Миколаїв – Каховка. Він розповів, що в салоні знаходиться нетверезий пасажир, який повідомив, що в його рюкзаку знаходиться вибухівка. Про це повідомляє поліція Херсонської області.

Наразі відомо, що в Миколаєві в рейсовий автобус сів пасажир, який направлявся у Херсон. Чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. За с. Шевченкове пасажир сів поруч з водієм та став його відволікати від керування. Чоловікові стали робити зауваження, на що він відреагував неадекватною реакцією – поблизу повороту до населеного пункту «Луч» він наказав водієві зупинити автобус та повідомив, що у нього в рюкзаку вибухівка, а також дістав ніж та став погрожувати, що спричинить собі ушкодження. Стривожені пасажири терміново зателефонували за номером «102».

Чоловіка затримали правоохоронці. Правопорушником виявився 47-річний чоловік. Наразі він не має постійного місця мешкання. За даним фактом слідчими Білозерського відділення поліції розпочате кримінальне провадження за ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності». Санкція статті передбачає покарання в вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років. Встановлюються всі обставини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення