На Херсонщині в ДТП загинула родина з дитиною (фото, відео)

Вчора, 8 червня, на автодорозі Одеса - Мелітополь - Новоазовськ в результаті зіткнення вантажівки з позашляховиком загинули чоловік із дружиною та їхня шестирічна донька. Також в тяжкому стані в лікарню була госпіталізована ще одна дитина - дівчина 2004 року народження.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції.

Дорожньо-транспортна пригода сталася біля 18:00 поблизу села Цукури Каховського району на перехресті. Зіткнулися автомобілі "AUDI Q7" та вантажівка "VOLVO" з напівпричепом.

Поліцейські встановили, що водій позашляховика, якому за кілька днів мало виповнитися 45 років, рухався по другорядній дорозі Чаплинка - Нова Каховка та виїхав на перехрестя з головною автодорогою Одеса - Мелітополь, не надавши вантажівці переваги в русі.

"В результаті автопригоди водій «AUDI», його 42-річна дружина та 6-річна донька отримали тілесні ушкодження, несумісні з життям. В позашляховику також знаходилася ще одна донька подружжя, якій 16 років. Наразі дівчина перебуває в непритомному стані з тяжкими травмами в центральній лікарні м. Нова Каховка. Родина приїхала на Херсонщину з Кіровоградської області", - повідомили в поліції.

За фактом ДТП з тяжкими наслідками відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі кількох осіб).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення