​На Херсонщині водій збив на смерть чоловіка і втік: поліція розшукує свідків

Поліцейські встановлюють свідків смертельної ДТП в Олешківському районі. Сьогодні близько 2 години ночі тіло чоловіка з тілесними ушкодженнями на проїжджій частині виявила місцева мешканка, яка й звернулась до поліції. Про це повідомили у поліції Херсонської облсті.

"На місці події поліцейські встановили, що загиблим є 30-річний місцевий житель, у нього були травми, характерні для ДТП. Поліцейські опитали можливих свідків події і з’ясували, що приблизно о 00.55 потерпілого бачили на місцевій АЗС. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння та влаштував конфлікт з оператором АЗС. Жінка викликала службу охорони, однак, громадянин до їх приїзду пішов з місця події в невідомому напрямку. Приблизно через годину його тіло виявили на проїжджій частині", - йдеться у повідомленні.

При відпрацюванні відео з камер відеоспостереження поліцейські встановили, що можливим свідком події може бути водій автомобіля "ВАЗ-2121" "Нива" темного кольору, який близько 01.33 проїжджав у районі місця ДТП.

Поліція звертається з проханням до громадян, які, можливо, стали свідками ДТП або можуть надати інформацію про транспортні засоби, що в той час проїжджали автодорогою, зателефонувати за номерами: 0507154899, 0666491173 або "102". Анонімність гарантується.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення