На Херсонщині жінка зарізала співмешканця в гостях (фото)

Олешківські поліцейські оперативно розшукали жінку, яка спричинила смертельне поранення своєму співмешканцю. Зловмисницю затримали. Наразі їй повідомлено про підозру у вчинені злочину передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Про це повідомляє місцева поліція.

В суботу, 13 лютого, близько 20:50 в Олешківське відділення поліції зателефонував 51-річний мешканець смт Нова Маячка. Чоловік розповів, що його гостя, яка прийшла зі своїм співмешканцем вбила останнього та втікла. За вказаною адресою негайно виїхали поліцейські.

Як розповів начальник Олешківської поліції Вадим Ковальчук, черговий негайно зателефонував оперативнику підрозділу, який проживає у селищі. Поліцейський в цей час знаходився вдома поза службою. Однак він негайно направився до будинку, де стався злочин, і почав прочісувати вулиці селища. Вже через 10 хвилин, на одній із вулиць поліцейський побачив підозрювану, наздогнав її та затримав до приїзду слідчо-оперативної групи.

Затримана – 42-річна місцева мешканка. Жінка раніше була судима за тяжкий злочин. Працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що підозрювана зі своїм співмешканцем прийшли в гості до свого односельця. Кампанія весь вечір вживала міцні алкогольні напої. Після випитого жінка попросила власника будинку залишитись у нього вдома і пішла зі співмешканцем в окрему кімнату. Раптово між цивільним подружжям виник конфлікт, в результаті якого жінка вдарила ножем співмешканця і втекла. Від отриманого поранення чоловік помер.

Підозрювана була затримана в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. За вказаним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України «Умисне вбивство». Вирішується питання про обрання затриманій запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Досудове розслідування триває. Жінці може загрожувати 15 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення