На Хмельниччині автівка знесла терасу кафе: смертельна ДТП потрапила на відео

У п’ятницю пізно ввечері у Кам’янці-Подільському Хмельницької області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляє місцеве видання Vdalo.info.

Зазначається, що у районі Ботанічного саду автівка на великій швидкості вилетіла на тротуар та знесла літню терасу кафе. За інформацією ЗМІ, внаслідок ДТП є щонайменше одна жертва.

У мережі вже оприлюднили відео з камери спостереження. Як видно на записі, після аварії водій підняв на тротуарі одну із постраждалих. Натомість інша жінка не подавала ознак життя.

Як пізніше повідомили в поліції області, двоє людей загинули, ще дві людини постраждали.

"35-річний місцевий житель, керуючи автомобілем Subaru, не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу. У результаті ДТП дві його пасажирки 42 і 35 років від отриманих травм загинули на місці події. Сам водій і ще одна його пасажирка 37 років з тілесними ушкодженнями госпіталізовані в міську лікарню", - йдеться в повідомленні.

При цьому водій перебуває в палаті під конвоєм - його затримали за підозрою в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб (ч. 3 ст. 286) Кримінального кодексу України. Йому загрожує від п'яти до десяти років ув'язнення. Поліція відкрила кримінальну справу за відповідною статтею.

Увага! Відео 18+

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення