На Хмельниччині дід регулярно ґвалтував онуку, правда викрилась лише в 11 років

На Хмельниччині судили дідуся, який розбещував онуку. 67-річний пенсіонер на 11-й день народження онучки запросив її до себе, щоб подарувати гроші.

Він зачинив двері у кімнату та вчинив дії сексуального характеру щодо дівчинки. Це побачила матір дитини та викликала поліцію. Як виявилось, це був не перший випадок розбещення дівчинки. Чоловіка засудили до 15 років ув’язнення. Про це повідомили у пресслужбі Хмельницької обласної прокуратури.

"Прокурори довели, що в 11-й день народження дитини дідусь запросив онуку до себе у кімнату, під приводом подарувати гроші. Коли дівчинка зайшла, він зачинив двері та вчинив щодо неї сексуальне насильство. Негідника викрила мати дівчинки, яка несподівано зайшла в кімнату. Вона і викликала правоохоронців. Згодом виявилось, що це був не перший випадок насильницьких дій сексуального характеру засудженого відносно онуки", - йдеться у повідомленні.

До вироку суду засуджений перебував під вартою.

Відомості щодо чоловіка буде внесено до Реєстру осіб засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення