На Хмельниччині мама разом із сином збували метадон (відео)

На Хмельниччині працівники поліції затримали трьох осіб за збут метадону. Двоє з них – матір та син, які кілька місяців збували наркотичні речовини місцевому наркозалежному населенню. Про це повідомляє сектор комунікації ГУНП в області.

"Затримали трьох осіб, яких підозрюють у збуті метадону на території Полонського району. Троє мешканців райцентру Полонне, серед яких матір і син, упродовж кількох місяців займалися збутом наркотичної речовини місцевим наркозалежним особам", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що поліція почала слідчі дії, після того, як місцеве населення почало скаржитись на зростання кількості людей у стані наркотичного сп’яніння на вулицях.

"У зв’язку з цим працівники поліції провели низку оперативних і слідчих дій, які вивели їх на слід наркозбувачів. В подальшому правоохоронці здійснили декілька оперативних закупок, які дали можливість задокументувати злочинну діяльність зловмисників", - зазначили у секторі комунікації.

Зазначається, що за фактом вчинення кримінального правопорушення відкрите провадження за ч. 2 статті 307 Кримінального кодексу України "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів". Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

"Наразі вирішується питання про оголошення усім трьом підозри та обрання запобіжного заходу", - додали у пресслужбі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення