На Хмельниччині на тонкій кризі загинув 7-річний хлопчик

12 січня, о 16:20 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення від чергового лікаря швидкої допомоги, що у с. Бедриківці карета швидкої забрала до реанімації дитину, що провалилася під лід.

Як з’ясувалося, 7-річний хлопчик та 11-річна дівчинка пішли бавитися до річки на лід. Хлопчик кинув камінь на кригу, щоб переконатися, що вона міцна. Ступивши на лід, він провалився. Дівчинка намагалася витягти товариша з води, але під нею став тріщати лід. Тож вона побігла до його батьків. За лічені хвилини прибув батько хлопця та витягнув його з крижаної води. Слідом за ним прибула карета швидкої.

Лікарі діагностували у хлопчика ознаки життя та дорогою до центральної районної лікарні здійснювали реанімаційні заходи. Після двогодинних реанімаційних заходів хлопчик помер у лікарні.

Шановні батьки, Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій вкотре застерігає, слідкуйте за своїми дітьми, не дозволяйте їм гратися на тонкій кризі, навчайте їх правилам безпечної поведінки, аби уберегли від нещасних випадків.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення