На Хмельниччині поліцейські застосували зброю, щоб зупинити п'яного водія вантажівки

 Канал 112

У Хмельницькій області нетверезий водій вантажівки DAF ігнорував вимогу поліцейських про зупинку та не продемонстрував посвідчення відповідної категорії. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

У неділю 29 липня близько 23:50 у райцентрі Теофіполь по вулиці Заводській по всій проїжджій частині рухалась великогабаритна вантажівка DAF. Поліцейські багато разів вимагали у водія зупинитися та попереджали про можливість застосування табельної зброї, проте він ігнорував правоохоронців, натомість додав швидкості.

Патрульні прострілили колеса вантажівки. Проте і після цього водій чинив опір представникам поліції. Після затримання він відмовився проходити тест за допомогою драгера, тому його відвезли до районної лікарні для проведення експертизи.

За даними поліцейських, за кермом автівки був 47-річний житель міста Самбір, який приїхав вантажівкою в Теофіполь за цукром.

В результаті на нього склали чотири адмінпротоколи - за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння), ст. 122-2 (Невиконання вимог про зупинку), ч. 4 ст. 122 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило створення аварійної обстановки) та ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред’явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії) Кодексу України про адміністративні правопорушення

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення