На Хмельниччині поліцейський влаштував ДТП і намагався втекти

 СЕГОДНЯ

У місті Шепетівка Хмельницької області, на перехресті вул. Островського та пр. Миру, зіткнулися автомобіль Audi і мотоцикл Honda. 27-річний чоловік, який виявився працівником місцевого відділу поліції, виконував на автомобілі маневр розвороту і не розминувся з мотоциклістом. В результаті ДТП 18-річний байкер з Рівного, отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому гомілки, струсу головного мозку та садна потиличної області голови.

"Водій легковика, злякавшись наслідків, намагався покинути місце події, але очевидці події, затримали його і викликали поліцію", – повідомляють в прес-службі поліції.

Травмований хлопець був доставлений до лікарні, де йому надано необхідну медичну допомогу. За словами лікарів, стан пацієнта задовільний.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження – порушення правил безпеки дорожнього руху, також призначено службове розслідування.

"Поліцейський буде звільнений з лав поліції за дії, що дискредитують відомство і кидають тінь на роботу всіх поліцейських. Також він буде притягнутий до відповідальності згідно із законом", – заявив начальник ГУНП області Василь Віконський.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення