На Хмельниччині попрощалися з майором, вбитим снайпером бойовиків на Донбасі (відео)

У Хмельницькій області напередодні попрощалися й поховали майора Максима Польового, вбитого снайпером бойовиків на Донбасі 27 травня.

Про це повідомляє АрміяInform.

Скорботний мітинг відбувся на подвір'ї школи, де навчався майор, у його рідному селі. Мешканці зустрічали тіло загиблого на колінах, запаливши лампадки.

За словами заступника командира 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади підполковника Андрія Грузінцева, майор Польовий був справжнім офіцером, патріотом і відданим захисником Батьківщини. На фронті він був від самого початку російської агресії, пройшов усі найгарячіші точки: Луганський аеропорт, Дебальцеве, Старогнатівка, Новотошківське, Побєда тощо.

Попрощатися з бійцем прийшли рідні та друзі, мешканці села, бойові побратими, керівництво Хмельницької ОДА, командувач військ оперативного командування "Захід", офіцери і генерали Командування Сухопутних військ та заступник начальника Генерального штабу ЗС України генерал-лейтенант Віктор Бокій. Останній вручив батькам і вдові Максима Польового грамоти пошани та скорботи від Головнокомандувача Збройних сил України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення