На Хмельниччині вантажівка в'їхала у легковик: багато постраждалих (фото)

Слідчі відділу розслідування ДТП відкрили кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди у Волочиському районі за участю вантажівки та легковика, у якій травмувалося четверо дорослих і троє дітей. Про це повідомляє сектор комунікації ГУНП у Хмельницькій області.

"У неділю ввечері у селі Бокиївка Волочиського району зіткнулися легковий автомобіль Ford GALAXY та вантажівка MAN TGX 24.440 з напівпричепом. В результаті дорожньо-транспортної пригоди травмувалася 32-річна водійка легковика та шестеро її пасажирів, серед яких троє малолітніх дітей. Водій вантажівки не постраждав. Усім дітям була надана медична допомога без госпіталізації", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП у Хмельницькій області за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 3000 до 5000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до 2 років, або арешту на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення