На Івано-Франківщині у потрійній ДТП загинула людина: багато травмованих

Одна людина загинула та ще шість травмовано в масштабній ДТП, яка сталась, вчора, 5 березня, на трасі Н-10 біля села Вовчківці у Снятинському районі Івано-Франківської області. Про це повідомляє прес-служба Управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

За попередньою інформацією правоохоронців, водій 1992 року народження, мешканець Закарпатської області керуючи автомобілем Skoda Oktavia, рухаючись у напрямку м. Стрий, під час здійснення обгону автопоїзда у складі тягача Renault та напівпричепа Wielton виїхав на смугу зустрічного руху, де зіштовхнувся із зустрічним автомобілем Mercedes-Benz Vito під керуванням 51- річного жителя Чернівців. Внаслідок чого, автомобіль Skoda Oktavia відкинуло назад на свою смугу, де він зіткнувся з автопоїздом.

У результаті ДТП водій автомобіля Skoda Oktavia загинув на місці події. Ще два його пасажири віком 26 та 42 — роки, доставлені до лікувального закладу. Крім того, травми отримали водій автомобіля Mercedes-Benz Vito та три його пасажири віком 16, 51 та 45 — років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення