На камеру потрапив чоловік: спливли несподівані деталі звірячого вбивства дівчинки в Харкові, відео

У ніч убивства 13-річної Христини Пьянової в селі під Харковом на камери відеоспостереження потрапив загадковий чоловік.

Про це повідомляє "ТСН".

Головною підозрюваною у справі вбивства дівчинки вважають її мати, Тетяну П'янову, яку 30 квітня затримали голої в Харкові з пакетом з головою дочки в руках. Жінка вела себе агресивно, в її затриманні брали участь чотири наряди поліції.

Разом з тим, будинок, де сталася трагедія, Тетяна з Христиною ділили ще й з родичами жінки.

"Сім'я неблагополучна. Їх там було завжди багато. Багатодітна у них була родина. Там один брат, якого вбили. Потім брат зараз - він п'є. Ну, хороший такий, позитивний. Один брат - глухонімий. Батьки - п'ють. Бідність завжди у них була. Навіть говорили, що хтось набрав кредитів і будинок під заставою був, хотіли забрати ", - розповіла сусідка Олена.

Так, на момент вбивства в будинку було щонайменше четверо людей: Тетяна - мати, Христина - дочка, брат Тетяни Антон і брат Олексій, що не чує. Кажуть, що був ще хтось. Чоловіка зафіксували камери відеоспостереження. Але хто він і що робив, поки невідомо.

"Ось люди тут з нею працювали, кажуть, що все на роботі було нормально: вона до 23:00 відпрацювала. Кристина її зустріла, прийшла додому. А через годину вже вийшла з головою, тобто протягом півгодини вона її вбила, порізала" , - говорить сусідка, депутат місцевої ради Тетяна Пантелєєва.

За висновком судмедекспертизи, на тілі Христини - 50 ножових поранень, зламані кістки і відрубана голова.

Що саме сталося тієї ночі - невідомо. Тому що ніхто нічого не чув. Родичі, з якими жила Христина, говорити не захотіли. Психіатри не виключають у Тетяни психічного захворювання.

"Людина раптово починає там висловлювати якісь, скажімо, позиції, які до цього не висловлювала. Цікавитися речами, якими до цього вона не цікавилася: містичними речами. Гострий психотичний розлад з маренням", - пояснює лікар-психіатр Владислав Сова.

Поліція тим часом вважає жінку головним підозрюваним, незважаючи на всі навколишні версії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення