На кар'єрі у Харкові потонув 17-річний підліток, рятуючи товариша (фото)

У Харкові з Немишлянського кар'єра водолази дістали тіло 17-річного хлопця. Він загинув, рятуючи товариша.

"17-річний підліток з товаришем плавали на надувному м'ячі у водоймі. 14-річний хлопець зіслизнув з м'яча та почав тонути. Товариш намагався йому допомогти, але сам пішов під воду", - розповіли у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Як з’ясувалося, хлопець 2004 року народження разом із мамою та своїм другом відпочивали на березі Петренківського озера. Під час купання юнак зі своїм товаришем відплили на відстань 50 метрів від берега майже на середину озера. Люди з берега побачили, що один із хлопців почав тонути, та звернулися до чергових на рятувальному посту КУ "Водно-рятувальна служба", повідомили у ДСНС.

Повідомлення про подію на пляжі по проспекту Тракторобудівників надійшло до Служби порятунку "101" 10 липня о 15:38. Рятувальна бригада, яка чергувала на пляжі, врятувала 14-річного підлітка, а тіло його 17-річного товариша вже сьогодні виявила водолазна служба.

Слідчими відділу поліції № 2 Харківського РУП № 2 інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з приміткою "нещасний випадок".

Усі обставини трагедії встановлюються.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення