На Кавказі у палаючому Mercedes знайшли тіла трьох сестер-суїцидниць (відео)

У Кабардино-Балкарії РФ сталось дивне масове самогубство. Тіла трьох сестер знайшли в палаючій машині. За словами їхнього брата, за годину до цього жінки попередили його про суїцид. Про випадок повідомляють росЗМІ.

Палаючий Mercedes помітили вдень 17 червня за біля автодороги "Чегем Другий – Булунгу". Машина горіла у заплаві місцевої річки, і туди терміново відправили пожежних. Вже після гасіння вони виявили в салоні тіла трьох сестер Ахаєвих: 48-річну Альбіну, 43-річну Аміну та 42-річну Арину. Що сталося з жінками, спочатку було незрозуміло, і тоді правоохоронці почали шукати їхніх рідних у селі Другий Лескен.

Невдовзі вони вийшли на Аліма – брата загиблих. За словами чоловіка, вранці він говорив з Аміною, і та розповіла, що всі три сестри вирішили накласти на себе руки, пустивши машину зі скелі. Як пояснив Алім, жодних деталей він більше дізнатися не встиг, оскільки після цього зв'язок із сестрами обірвався. Вже за годину після їхньої розмови під урвищем і знайшли машину Ахаєвих, що горіла.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення