На Київ насувається дощ з мокрим снігом

 СЕГОДНЯ

Вночі 20 березня в столиці очікується погіршення погоди, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

За даними синоптиків в середу в Києві буде мінлива хмарність, вночі невеликий дощ із мокрим снігом, вдень без істотних опадів.

Завтра очікується північно-західний вітер, 5-10 м/с.Температура вночі 2-4° тепла, в вдень 8-10°.

Раніше на кафедрі метеорології і кліматології Київського національного університету ім. Т.Шевченка повідомили, що в Києві кліматична весна в середньому починається 11 березня і триває 64 дні. Коротка весна (всього 25 днів) спостерігалася в 1996 році, коли перехід температури повітря через 0˚С відбувся 28 березня, а перехід через 15˚С – 22 квітня.

Найдовша весна була зафіксована в 1990 році – 148 днів. Вона почалася значно раніше норми – 10 січня і тривала – до 7 червня. Нинішня кліматична весна в Києві почалася 4 березня.

Нагадаємо, на минулому тижні столицю накрив потужний ураган. В результаті негоди постраждали чотири людини, двоє з яких – діти. Одна людина отримала порізи склом, один дорослий і двоє дітей отримали травми від повалених дерев.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення