На Київщині 14-річна ліцеїстка-вівця відгамселила ногами по голові однокурсницю через хлопця: відео моменту

Між 14-річними жительками міста Тетіїв, що у Білоцерківському районі Київщини, виникла сварка, яка переросла у бійку. Відео підліткової розбірки поширилось соцмережами. На кадрах можна побачити, як одна дівчина знімає куртку, підходить до іншої та валить її на землю.

Втім, школярці, яка захищалася від агресивної однокласниці, вдалося "шкільним" захватом за шию побороти нападницю та притиснути її до землі. Спостерігачів бійки, які знімали сутичку на телефон і реготали за кадром, вочевидь такий розвиток подій не влаштовував.

Відповідне відео було опубліковано в соціальних мережах. Справою вже займаються правоохоронці.

"Цього разу Тетіїв. І знову дівчата не поділили хлопця. При цьому, що "хлопці" спостерігали", – йдеться в повідомленні.

Один із підлітків підійшов до дівчат і допоміг нападниці визволитись від захвату. Після цього вона почала бити суперницю руками по голові, а потім і ногами.

Відео підліткової жорсткості потрапило на очі правоохоронцям. Як розповіли у поліції Київщини, вони розшукали батьків побитої дитини та після отримання заяви від них розпочали негайну перевірку.

Всі учасники конфлікту, який трапився 12 січня, встановлені. Обоє 14-річних дівчат виявилися ліцеїстками місцевого навчального закладу. За направленням поліцейських дівчина у супроводі батьків пройде відповідну судово-медичну експертизу.

Після отримання результатів правоохоронці зʼясують ступінь тяжкості тілесних ушкоджень, що дозволить надати події остаточної кваліфікації.

А поки що поліція розпочала досудове розслідування за ч. 1 ст. 126 Кримінального кодексу — умисне завдання побоїв, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень. Санкція статті передбачає до 850 гривень штрафу або до 200 годин громадських чи до одного року виправних робіт.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення