На Київщині 16-річний хлопець застрелив чоловіка: всі подробиці

На Київщини затримали підлітка, який розстріляв жителя Вишгорода. Про це повідомляє поліція області.

Вночі на центральній вулиці Вишгорода сталася сутичка між двома дорослими чоловіками та компанією молодиків.

Під час бійки один з компанії, де були неповнолітні, помітив у свого супротивника у сумці зброю. Вихопив її і здійснив прицільний постріл у нього. У цей час один з компанії стрілка щосили ударив іншого чоловіка, який втратив свідомість. Після цього нападники зникли у невідомому напрямку.

Від отриманого вогнепального поранення 45-річний житель Вишгорода помер на місці події. Його тіло направлено на проведення судово-медичної експертизи.

Правоохоронці швидко знайшли учасників бійки. Ними виявилися четверо неповнолітніх, віком 15-17 років, та один 19-річний хлопець.

Серед затриманих – 16-річний хлопець, який ґрунтовно підозрюється у навмисному вбивстві 45-річного жителя Вишгорода. Зловмисник тимчасово проживає на Сумщині.

За даним фактом відкрито два кримінальних провадження за ч. 1 ст. 115 та за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України.

Наразі слідчі поліції за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури затриманому неповнолітньому оголошено про підозру за скоєння навмисного вбивства.

Також вирішується питання щодо оголошення підозри за скоєне хуліганство іншим фігурантам злочину. Триває слідство, поліція встановлює свідків події.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення