На Київщині 18-річний хлопець порізав ножем таксиста (відео)

Під Києвом в ніч на вівторок, 13 серпня, стався напад на таксиста, який віз 18-річного пасажира зі столиці в одне з сіл регіону. Про це повідомив глава ГУ Нацполіції області Андрій Небитов.

"18-річний хлопець у Святошинському районі міста Києва запропонував таксистові відвезти його у Вишгородський район в село, де його батько обов'язково розрахується. Водієві стало шкода хлопця і він погодився. Далі по дорозі спілкувалися на різні теми, і раптом пасажир став завдавати водієві удари ножем в обличчя і грудну клітку. Водій встиг зупинитися і покликати на допомогу. Нападник зібрав особисті речі таксиста, ключі від автомобіля і зник з місця події", - йдеться у повідомленні глави поліції області.

Закривавленому водієві перехожі терміново викликали швидку і повідомили в поліцію. В результаті під ранок зловмисника "загнали" і затримали.

"Йому загрожує до 15 років позбавлення волі, адже за даним фактом зареєстровані кримінальні провадження у ст.ст.15,115 (замах на умисне вбивство), 187 (розбій)", – уточнив Небитов.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення