На Київщині батько торгував порнознімками рідної дочки

 СЕГОДНЯ

У Київській області батькові-збоченцю пред'явлено підозру за поширення в мережі Інтернет порнографічних знімків своєї дочки за грошову винагороду.

Як повідомили в ГУ НП в Київській області, на початку лютого 2017 року 32-річний чоловік познайомився в мережі Інтернет зі своєю 13-річною дочкою, з якої після її народження взагалі не підтримував родинних зв'язків.

Протягом року дівчинка приїжджала в гості до своєї бабусі і батька в одне з сіл Миронівського району. Під час таких візитів чоловік періодично здійснював розпусні дії. Про це дізналася мати школярки, побачивши її переписку в соцмережі, і звернулася до правоохоронних органів з відповідною заявою.

В ході досудового розслідування встановлено, що протягом всього часу спілкування батько змушував дівчинку фотографувати і знімати відео її оголеного тіла на мобільний телефон, а потім пересилати йому через програму Viber.

У період з червня 2017 року по лютий 2018-го батько мінімум раз на місяць отримував від потерпілої фотографії та відеозображення, які з метою отримання грошової винагороди завантажував в Інтернет і надавав вільний доступ до зазначених файлів невизначеному колу осіб, від яких отримував гроші на картковий рахунок. Загальна сума становить майже 20 тис. гривень.

Миронівським відділом Кагарлицької місцевої прокуратури повідомлено про підозру збоченцю-батькові в скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч. 2 ст. 156 (Вчинення розпусних дій по відношенню до своєї малолітньої дочки) і ч. 4, 5 ст. 301 (Виготовлення, зберігання, поширення, інше переміщення з метою поширення, вчинене щодо зображень та інших предметів порнографічного характеру, що містять дитячу порнографію і примус неповнолітнього до участі у створенні зображень і відеопродукції порнографічного характеру, вчинене повторно) КК України.

За клопотанням прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді 12 років в'язниці з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення