На Київщині брат вбив рідного брата кочергою

Під час чергових посиденьок за оковитою посварились два рідних брати. Старший схопив металеву кочергу та декілька разів вдарив по голові свого родича. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Київській області

"Повідомлення на спецлінію "102" поліції Київщини надійшло від жительки села Пологи-Вергуни, що за місцем проживання помирає її брат.

За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група Переяслав-Хмельницького відділу поліції. На місці події поліцейські виявили скривавлене тіло 60-річного місцевого жителя з ознаками насильницької смерті. Для встановлення причин смерті тіло небіжчика направлено на проведення судово-медичної експертизи.

Як з’ясували поліцейські, смертельні тілесні ушкодження пенсіонеру наніс його старший брат.

65-річного місцевого жителя затримано у порядку ст. 208 КПК України, він зізнався у скоєному. На місці події вилучено знаряддя вбивства – металеву кочергу",-йдеться у повідомленні

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від 7 до 15 років. Триває слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення