На Київщині будівельник отримав важкі травми під час падіння

Рятувальники допомогли медикам спустити з висоти будівельника, який отримав важкі травми під час падіння. Про це повідомляє ДСНС.

Зазначається, що подія сталася у м. Ірпінь 30 червня. Чоловік 1994 року народження, переміщуючись по проложених дерев’яних балках перекриття, не втримав рівноваги та впав на бетонне міжповерхове перекриття. Медики які прибули на місце події попередньо діагностували ушкодження грудного відділу хребта.

Рятувальники за допомогою переносних нош та рятувальної мотузки спустили травмованого чоловіка на землю та передали працівникам екстреної медичної допомоги для подальшої госпіталізації до Київської обласної клінічної лікарні.

Нагадаємо, що у Кропивницькому чоловік впав з висоти 10 поверху на будівництві через що повідомили про підозру керівнику підрядної організації у порушенні правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що призвели до травмування робітника. З'ясувалося, що працівник фірми-підрядника під час виконання вказаних робіт не був забезпечений належними умовами праці та засобами індивідуального захисту, що і призвело до трагедії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення