На Київщині бухгалтера сільської ради засудили за розкрадання 100 тис. гривень

 УНН

Згурівський районний суд Київської області визнав винною у вчиненні корупційних кримінальних правопорушень колишнього головного бухгалтера однієї з сільських рад району, яка заволоділа бюджетними коштами в сумі понад 100 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

Згідно із повідомленням, прокуратура кваліфікувала дії засудженої за ч. 3 ст.191, ч. 1 ст.366, ч. 1 ст.389 КК України, тобто заволодіння грошовими коштами сільської ради, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненому повторно, внесенні до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, ухиленні від відбування покарання у виді позбавлення права обіймати певні посади (пов’язані з фінансовою діяльністю).

Вироком суду службову особу органу місцевого самоврядування засуджено до реальної міри покарання, а саме до обмеження волі на строк 3 роки з позбавленням права займати певні посади на строк 3 роки.

У прес-службі наголосили, що під час судового розгляду, обвинувачена відшкодувала завдані державі збитки у повному обсязі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення