На Київщині через дідівщину загинув солдат (відео)

На Київщині солдата однієї з військових частин Національної гвардії України підозрюють у “дідівщині”, що призвела до смерті людини. Про це повідомляють "Надзвичайні новини", посилаючись на пресслужбу ДБР.

“Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві, повідомили про підозру солдату однієї з військових частин Національної гвардії України у Київській області у порушенні статутних правил взаємовідносин між військовослужбовцями, що заподіяло тяжкі наслідки у вигляді смерті солдата цієї ж військової частини (ч. 3 ст. 406 КК України)”, — йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що солдат, який порушив статутні правила взаємовідносин щодо іншого солдата, що спричинило його смерть, затриманий.

“Наразі вирішується питання щодо обрання відносно нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою”, — зазначається в повідомленні.

Також у кримінальному провадженні призначено низку судових експертиз, в тому числі направлених на встановлення причин смерті потерпілого.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення