На Київщині через коронавірус закрили дві лікарні (відео)

Васильківська та Бородянська центральні районні лікарні (Київська область) припинили госпіталізацію нових хворих через виявлення там COVID-19. Про це розповів т.в.о голови Київської обласної державної адміністрації Василь Володін під час брифінгу 19 травня, який транслювала пресслужба КОДА на своїй сторінці у Facebook.

"Закрито на госпіталізацію Васильківську центральну районну лікарню. У хворої, яка перебувала в реанімації, виявили COVID-19. Зробили ПЛР-тести 41 контактній особі. Лікарня припинила госпіталізацію нових хворих. У відділенні реанімації здійснено дезінфекцію", – підкреслив Володін.

За його словами, 75 пацієнтів, які перебувають у лікувальному корпусі, вже готуються до виписки. Вони були попереджені про необхідність ізоляції на 14 днів.

Також Володін відзначив, що потік пацієнтів на госпіталізацію було перерозподілено в Обухівську та Фастівську ЦРЛ.

"В Бородянській ЦРЛ 17 травня лабораторно підтверджено COVID-19 у медпрацівниці лікарні з ознаками гострої респіраторної інфекції. 18 травня описано коло контактних осіб з хворою та взято мазки на ПЛР-дослідження у 27 з 45 контактних осіб. Сьогодні заплановано забір мазків ще у 18 контактних осіб", – заявив він.

Так, за словами Володіна, до отримання результатів Бородянську ЦРЛ закрили на прийом нових пацієнтів. Потік на госпіталізацію направили до Ірпінської центральної міської лікарні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення