На Київщині через ревнощі вбили людину

Фастівський міськрайонний суд Київської області застосував запобіжний захід у виді тримання під вартою до двох підозрюваних у побитті до смерті 35-річного чоловіка. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Київської області.

“Фастівський міськрайонний суд Київської області застосував запобіжний захід у виді тримання під вартою до двох підозрюваних у заподіянні 35-річному чоловікові тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до його смерті”, — йдеться у повідомленні.

Встановлено, що в ніч з 23 на 24 серпня 2020 року в селі Триліси Фастівського району чоловіки, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті ревнощів одного з них до своєї дружини побили місцевого жителя. Від отриманих травм чоловік помер.

“Зловмисників затримано співробітниками правоохоронних органів у порядку ст. 208 КПК України та за процесуального керівництва місцевої прокуратури затриманим повідомлено про підозру у заподіянні умисного тяжкого тілесного ушкодження, вчиненого групою осіб, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 ККУ)”, — додали в прокуратурі.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення