На Київщині чоловік перерізав горло матері 3-х дітей

Під Києвом сімейний конфлікт закінчився різаниною. У місті Фастів під час сварки чоловік кухонним ножем порізав горло своїй дружині. Наразі постраждала в реанімації, а нападника затримали.

Інцидент стався 29 липня. Про нього поліцейські дізналися від жінки, яка стала свідком конфлікту. Про це повідомляє Інформатор

Коли чоловік і жінка випивали, вони посварилися. Чоловік схопив кухонний ніж і порізав горло своїй 27-річній дружині. Зараз постраждала перебуває в реанімаційному відділенні Фастівської лікарні, їй зробили операцію. Також правоохоронці розповіли, що у сімейної пари троє дітей у віці 10 місяців, 5 і 6 років. Вони знаходяться під опікою служби у справах дітей.

29-річного нападника затримали за статтею 208 КПК України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. За фактом цього правопорушення відкрили кримінальне провадження за статтею 115 (Умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення