На Київщині чоловік розстріляв власного брата

У смт. Макарів під час розпиття алкоголю чоловік стріляв у рідного брата. А в місті Ірпінь жінка напідпитку з ревнощів вдарила ножем у живіт свого співмешканця. На щастя, лікарям вдалося врятувати життя потерпілим. Про це повідомляє поліція Київської області

Потрібно зазначити, що у ці дні кількість повідомлень до поліції від громадян про кримінальні правопорушення значно зменшилась.

Так, у смт. Макарів в одному з приватних будинків, де мешкають двоє рідних братів, під час розпиття алкоголю між ними сталася чергова сварка. Під час якої молодший брат схопив пістолет і двічі вистрілив у груди старшому.

Каретою швидкої допомоги 35-річного жителя Макарова було доправлено до лікарні, де під час оперативного втручання лікарі видалили з тіла дві кулі. На місці злочину поліцейські вилучили речові докази: пістолет системи «револьвер» під кулі «Флобер», одяг потерпілого. Винуватця, 31-річного чоловіка, затримано у порядку ст. 208 КПК України, йому інкримінують нанесення навмисного тяжкого тілесного ушкодження.

У місті Ірпінь в одній з квартир по вулиці Миру жінка на ґрунті ревнощів нанесла ножем удар чоловікові в живіт. 45-річному чоловікові діагностували тяжкі пошкодження черевної порожнини, геморагічний шок. Його прооперовано і наразі життю чоловіка нічого не загрожує.

Під час огляду місця події працівники Ірпінського відділу поліції вилучили речові докази. Зловмисницю, 48-річну місцеву жительку, затримано у порядку ст. 208 КПК України.

За всіма фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення