На Київщині чоловік вбив дружину за відмову копати картоплю

 ТСН

У селі Кадомка на Київщині чоловік забив до смерті дружину в ході побутової сварки. Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

Повідомлення до правоохоронців надійшло 27 серпня від фельдшера, якого викликали до одного з будинків, де й перебувало тіло 49-річної загиблої.

Спочатку чоловік запевняв правоохоронців, що був у дворі та не знає, хто заподіяв його дружині тілесні ушкодження. Згодом зізнався у злочині.

"Того дня господар запропонував жінці разом копати картоплю, однак та відмовилась. Між ними виникла сварка, під час якої розлючений чоловік почав штовхати дружину та наніс їй кілька ударів", - йдеться у повідомленні поліції

Ридання господаря хати почув сусід – він й викликав лікаря. Кримінальне провадження відкрите за статтею умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років. по тілу. Далі він взяв металеве відро та вдарив ним дружину по голові, після чого пішов на вулицю. За кілька годин він повернувся додому та побачив, що кімната залита кров'ю і виявив бездиханне тіло дружини. Зрозумівши, що жінка померла, чоловік почав заливати горе горілкою та ридати", - йдеться у повідомленні поліції

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення