На Київщині чоловік вирощував близько 700 кущів конопель

 УНН

Упродовж доби поліція вилучила понад 700 кущів коноплі та 3 кг сухого наркозілля. Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області

Так, у рамках кримінального провадження, відкритого за фактом незаконного збуту наркотичних речовин, у домогосподарстві 41-річного жителя смт. Рокитне оперативні працівники місцевої поліції провели санкціонований обшук.

На присадибній ділянці поліцейські виявили 620 рослин коноплі, які господар незаконно вирощував. Також працівники поліції задокументували факт незаконного зберігання наркотичних речовин і вилучили 1 гр метадону та 3 кг сухої марихуани, які чоловік зберігав з метою збуту.

Вилучені речові докази направлені на проведення відповідних експертиз. Підприємливого "наркоаграрія" затримано відповідно до ст. 208 КПК України.

Крім цього ще задокументовано 10 фактів незаконного посіву маку та конопель. Зокрема, оперативні працівники поліції у 31-річного жителя Бучі на прибудинковій території виявили посів коноплі. Там поліцейські вилучили 120 нарковмісних рослин, які чоловік вирощував без мети збуту.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення