На Київщині чоловік влаштував стрільбу на сміттєзвалищі: всі подробиці (фото, відео)

У Василькові поліцейські затримали озброєного чоловіка, який влаштував стрільбу із бойового пістолету на сміттєзвалищі. Про це повідомили у поліції Київської області.

Інцидент стався близько 12:00 у четвер. 40-річний чоловік вчинив хуліганські дії із застосуванням зброї відносно 66-річного охоронця одного з підприємств міста Василькова. Правоохоронці встановили, що охоронець перебував на робочому місці та контролював пропуск автотранспорту, який вивантажує сміття на сміттєзвалище.

"Перебуваючи поблизу шлагбауму, до робітника підбіг невідомий чоловік в чорній балаклаві з овальним вирізом на очах та, перебуваючи на відстані менше одного метру, направив пістолет. Зловмисник погрожував охоронцю та залякував, що розбереться з ним. Крім цього, в іншій руці порушник тримав палицю-подовжувач з кріпленням на кінці, в якому знаходився мобільний телефон, направлений камерою в бік потерпілого", - позповіли подробиці у пресслужбі.

Завдяки злагодженим діям поліцейських, 40-річного зловмисника затримано неподалік місця скоєння правопорушення у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився мешканець Донецької області, який наразі мешкає у Василькові.

У затриманого поліцейські вилучили предмет, ззовні схожий на пістолет Макарова, набої калібру 9 мм, рацію, балаклаву та інші речові докази.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення