На Київщині чоловік з мисливської рушниці тяжко поранив жінку (фото)

Правоохоронці в Київській області знайшли людину, яка з мисливської рушниці важко поранила жінку. Про це в четвер, 10 вересня, повідомляє прес-служба поліція області.

За даними правоохоронців, киянин приїхав в Обухівський район для продажу власної зброї. У той час, коли він демонстрував рушницю товаришам, стався випадковий постріл.

Пролетівши майже півтора кілометри, куля влучила в жінку, яка сиділа у дворі з дитиною на руках. Однак, про це стрілок дізнався лише від поліцейських.

Інцидент стався кілька днів тому. Тоді поліцейські отримали повідомлення від жительки села Безрадичі, що на Обухівщині, про те, що її сестру поранили з невідомої зброї.

На місце події оперативно прибула слідчо-оперативна група і керівництво місцевого відділу поліції.

Як було встановлено, потерпіла в момент пострілу перебувала на території домоволодіння з малолітньою дитиною на руках. Завдяки щасливому збігу обставин дитина тілесних ушкоджень не отримала.

Каретою швидкої допомоги 31-річну жінку у важкому стані доставили в лікарню, де їй діагностували проникаюче вогнепальне поранення грудної клітини.

Для встановлення особи, причетної до злочину, був задіяний весь особовий склад місцевого відділу поліції. Протягом двох діб оперативники, працівники превенції провели огляд прилеглих територій, відпрацювали населені пункти в діаметрі двох кілометрів, зробили подвірний обхід, опитали жителів і їхніх гостей, встановили і опитали свідків і очевидців цієї події.

"Завдяки вжитим заходам поліцейським вдалося встановити особу стрілка. Ним виявився 40-річний киянин, який приїхав в село до друга на риболовлю. Правоохоронці вилучили у нього зброю - мисливську рушницю МКМ 7,62 і дозвільні документи", - йдеться в повідомленні.

Порушника доставили у відділ поліції для встановлення всіх обставин події. Він зізнався в скоєному, дав свідчення.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про нанесення з необережності тяжкого тілесного ушкодження (ч. 1 ст. 128) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді громадських робіт на термін від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин або виправних робіт на термін до двох років, або обмеження волі на термін до двох років, або позбавлення волі на той самий термін.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення