На Київщині чоловік зарізав рідну сестру та поранив матір: подробиці та фото

У Київській області поліцейські затримали чоловіка, який підозрюється у вбивстві трьох людей. Про це повідомляється на сайті Нацполіціі.

Трагедія сталася 7 червня у Фастові. 28-річний місцевий житель підозрюється в скоєнні умисного вбивства рідної сестри та двох квартирантів.

Також він завдав численних ножових поранень своїй матері, яка у важкому стані доставлена в лікарню.

Повідомлення в поліцію про поранення людей в одному з приватних будинків Фастова надійшло від медиків, які прибули на виклик місцевого жителя.

Прибувши за вказаною адресою, поліцейські виявили три тіла з ознаками насильницької смерті.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та наряд поліції охорони, криміналістична лабораторія головного управління Нацполіціі в Київській області.

Підозрюваного поліцейські затримали на місці злочину в порядку ст. 208 КПК України. Зараз він знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.

Тіла загиблих (31-річна сестра підозрюваного та два тіла чоловічої та жіночої статі, особи яких встановлюються) направлені на проведення судово-медичної експертизи. За попередніми даними, загиблі знімали там житло.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Поліцейські встановлюють обставини та причини жахливої трагедії. Триває слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення