На Київщині чоловік застрелив матір із рушниці (фото)

У Київській області правоохоронці затримали чоловіка, який застрелив із мисливської рушниці власну матір, після чого зачинився в будинку. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в області.

"На спецлінію 102 жителька Вишгородського району повідомила про те, що її знайомий вбив власну матір і зачинився у себе в будинку. Однак точної адреси жінка не назвала. Рахунок часу йшов на хвилини. Поліцейські швидко з’ясували адресу та по облікам МВС встановили, що на господаря будинку зареєстровано мисливську рушницю ІЖ-54", - йдеться в повідомлені.

Коли працівники поліції під’їхали на місце події, господар відмовився виходити з будинку і викрикував погрози правоохоронцям. Поліцейські намагалися втихомирити розлюченого чоловіка, вели з ним перемовини. Однак той ні на які компроміси не погоджувався, а тільки погрожував застосувати вогнепальну зброю проти правоохоронців.

Озброєний правопорушник під час тривалих перемовин втратив пильність і поліцейським вдалося зайти до будинку. Там вони виявили тіло жінки з вогнепальним пораненням.

Правоохоронці затримали 57-річного стрілка та вилучили зброю, дозвіл на яку закінчився кілька днів тому.

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група, експерти, встановлюються усі обставини трагедії. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення